11-12-2018 - 06:25
Esteu aquí: Inici Serveis web Actualitat Balanç positiu de la 22es Jornades Gastronòmiques del Bolet a l'Alta Ribagorça
  • Text Gran
  • Text Normal
  • Text Petit

Balanç positiu de la 22es Jornades Gastronòmiques del Bolet a l'Alta Ribagorça

per Josep Navarri darrera modificació 23/02/2017 10:41

El Pont de Suert, 22 de febrer del 2017.- El Patronat Comarcal de Turisme de l'Alta Ribagorça es va reunir ahir a la tarda a la seu del Consell Comarcal amb els restauradors participants de les 22es Jornades Gastronòmiques del Bolet per fer balanç de l’última edició i valorar-ne els resultats.

El Pont de Suert, 22 de febrer del 2017.- El Patronat Comarcal de Turisme de l'Alta Ribagorça es va reunir ahir a la tarda a la seu del Consell Comarcal amb els restauradors participants de les 22es Jornades Gastronòmiques del Bolet per fer balanç de l’última edició i valorar-ne els resultats.

Els restauradors s’han mostrat satisfets per l’increment, respecte l’any 2015, del públic procedent de fora de la comarca, especialment de Barcelona (37,42%) , Tarragona (54,54%) i la comunitat Valenciana (54%). Així mateix són partidaris de buscar nous formats per atreure el públic autòcton, que en els últims anys ha anat minvant. En total es van repartir prop de 1.100 menús, tot i que el nombre de restaurants participants, 10 en total, va ser menor que en edicions anteriors.

De les 827 enquestes d’opinió dels clients se’n desprèn que el 77,87 % qualifiquen les jornades d’excel·lents; un 19,35%, de bones; un 2,54%, de regulars, i un 0.24% n/c. També són destacables els resultats de la campanya de promoció a internet, amb 200.000 impressions realitzades.
En l’acte de cloenda es va fer el sorteig d’un lot de productes agroalimentaris de proximitat per a un dels comensals residents a la comarca i d’un cap de setmana per a dues persones a l’Alta Ribagorça per als participants de fora del territori.
De cara a la propera edició, el president del Consell Comarcal, Josep Lluís Farrero, ha proposat la creació d’una comissió tècnica formada per representants del sector públic i privat per ajudar a la consolidació de les jornades i buscar nous atractius que permetin incrementar el públic i animar els restauradors a participar-hi.

 
 

DESTACATS

 * Desenvolupat per: Semic Internet

consell@ccar.ddl.net - Tel. 973 69 03 53 - Fax 973 69 05 75 Av. Victoriano Muñoz, 48 - 25520 El Pont de Suert Avís Legal