14-12-2018 - 09:28
Esteu aquí: Inici Serveis web Actualitat Comencen el preparatius de les 16es. Jornades Gastronòmiques del bolet
  • Text Gran
  • Text Normal
  • Text Petit

Comencen el preparatius de les 16es. Jornades Gastronòmiques del bolet

per Estefanía del Río darrera modificació 19/08/2010 10:49

Aquestes jornades que se celebren durant tots els caps de setmana del mes d’octubre son les més importants de Catalunya en quan el número de menús servits.

El Consell Comarcal de l’Alta Ribagorça ha començat els preparatius de les 16es Jornades Gastronòmiques del bolet. Aquestes jornades que se celebren durant tots els caps de setmana del mes d’octubre son les més importants de Catalunya en quan el número de menús servits. Així durant el 2008 es van servir 1.445 menús en 13 restaurants. L’any 2009 es van servir en 14 restaurants un total de 1.469 menús. Per aquest any, està prevista la participació de 15 restaurants.

Paral•lelament a les jornades el Consell Comarcal també organitzarà altres activitats amb el bolet com a actor principal.
Així per aquest any s’organitzaran tallers gastronòmics, activitat que ja es fa fer l’any passat amb un gran èxit de participació, un concurs de dibuix per a nens i nenes de la comarca i un programa de visites guiades al bosc.

Els assistents a les Jornades entraran al sorteig de dos caps de setmana per a dues persones. També durant aquest estiu es repartiran uns punt de llibre amb vàries receptes de bolets.

DESTACATS

 * Desenvolupat per: Semic Internet

consell@ccar.ddl.net - Tel. 973 69 03 53 - Fax 973 69 05 75 Av. Victoriano Muñoz, 48 - 25520 El Pont de Suert Avís Legal