11-12-2018 - 06:28
Esteu aquí: Inici Serveis web Actualitat El Consell Comarcal de l’Alta Ribagorça introduirà carn de l’Alta Ribagorça als menús escolars de la comarca
  • Text Gran
  • Text Normal
  • Text Petit

El Consell Comarcal de l’Alta Ribagorça introduirà carn de l’Alta Ribagorça als menús escolars de la comarca

per scasanovas darrera modificació 14/09/2009 11:26

El Consell Comarcal, els carnissers de la comarca i l’empresa Alessa han arribat a un acord per tal d’introduir, a partir del 21 de setembre, carn de vedella de la comarca als menús que es serveixen als menjadors escolars.

 

El Consell Comarcal, els carnissers de la comarca i l’empresa Alessa, concessionària del servei del menjador als col·legis del Pont de Suert i de la Vall de Boí han arribat a un acord per tal d’introduir, a partir del 21 de setembre, carn de vedella de la comarca als menús que es serveixen als menjadors escolars.

El Consell Comarcal portava ja molt de temps treballant en aquest assumpte i segons el President del Consell Comarcal, Joan Perelada "hem arribat a un acord molt satisfactori per totes les parts. La introducció de la carn als menús escolars és un primer pas i segons com es desenvolupi el projecte volem introduir més productes de la zona".També es va mostrar satisfet de la actitud receptiva mostrada per l’empresa ja que "sense la seva voluntat de col·laboració hagués estat impossible fer-ho"

Els nens i nenes usuàries del menjador escolar menjaran, almenys una vegada al mes estofat, escalopa, llonganissa i salsitxes fetes amb carn de la comarca. "Al llarg del curs també introduirem les hamburgueses, les mandonguilles i la cuixa de xai". 

Les carnisseries que participen al projecte són : Elena, Bon Rebost, Peguera Pallars, Ca l’Aiguader del Pont de Suert i el Llinat de Barruera.

DESTACATS

 * Desenvolupat per: Semic Internet

consell@ccar.ddl.net - Tel. 973 69 03 53 - Fax 973 69 05 75 Av. Victoriano Muñoz, 48 - 25520 El Pont de Suert Avís Legal