10-12-2018 - 17:05
Esteu aquí: Inici Serveis web Actualitat El Ple del Consell Comarcal aprova la reforma de la seu
  • Text Gran
  • Text Normal
  • Text Petit

El Ple del Consell Comarcal aprova la reforma de la seu

per Jordi Pua Puñet darrera modificació 13/10/2017 13:01

El projecte d’ampliació de prop de 90m2 es realitzarà a la part nord i no suposarà cap impacte visual a la façana principal situada a cara sud.

<p>El Ple del Consell Comarcal de l&rsquo;Alta Ribagorça va aprovar dimecres passat el projecte bàsic i d&rsquo;execució de les obres d&rsquo;ampliació i reforma de la seu <span style="font-weight: bold;">per tal de millorar i ampliar els espais i eliminar les actuals barreres arquitectòniques.&nbsp; </span></p>
<p><br />
Les millores es desenvoluparan principalment a la planta baixa de l&rsquo;edifici on es projecta la creació de quatre nous despatxos destinats a Serveis Socials,&nbsp; l&rsquo;adequació de l&rsquo;oficina de promoció turística amb un nou accés directament des de l&rsquo;exterior i la supressió de les barreres arquitectòniques.</p>
<p><br />
Pel president del Consell Comarcal, Josep Lluís Farrero, és necessari suplir la falta d&rsquo;espais adequats per tal que els tècnics dels Serveis Socials puguin desenvolupar la seva tasca amb la privacitat requerida. La reforma inclou la creació de 4 despatxos&nbsp; i una petita sala de reunions.</p>
<p><br />
També es vol reestructurar l&rsquo;oficina de turisme actualment ubicada a la segona planta. La nova oficina s&rsquo;ubicarà a la planta baixa i tindrà accés directe des de l&rsquo;exterior amb més visibilitat i per tant, ajudant a la projecció turística de la comarca.<br />
Finalment la reforma comprèn la supressió de les barreres arquitectòniques amb la instal&middot;lació d&rsquo;un ascensor que permeti la mobilitat a les tres plantes del immoble i la<span style="font-weight: bold;"> creació d&rsquo;un bany adaptat a minusvàlids.</span></p>
<p><br />
El projecte d&rsquo;ampliació de prop de 90m2 es realitzarà a la part nord i no suposarà cap impacte visual a la façana principal situada a cara sud. &ldquo;L&rsquo;ampliació s&rsquo;ubicarà a la part del darrera on actualment tenim una zona enjardinada, es minimitzarà l&rsquo; impacte visual amb un tancament revestit de fusta i coberta de pedra. El pressupost estimat és de 180.000&euro; que estarà&nbsp; cofinançat pel Departament de Governació, Diputació de Lleida i fons propis.</p>

DESTACATS

 * Desenvolupat per: Semic Internet

consell@ccar.ddl.net - Tel. 973 69 03 53 - Fax 973 69 05 75 Av. Victoriano Muñoz, 48 - 25520 El Pont de Suert Avís Legal