19-12-2018 - 03:03
Esteu aquí: Inici Serveis web Actualitat El restaurant Prades, la carnisseria Porté- Estop de Vilaller i el Consell Comarcal inicien el projecte “Tasta la Ribagorça”
  • Text Gran
  • Text Normal
  • Text Petit

El restaurant Prades, la carnisseria Porté- Estop de Vilaller i el Consell Comarcal inicien el projecte “Tasta la Ribagorça”

per Jordi Pua Puñet darrera modificació 27/05/2013 10:16

Pel proper dijous 30 de maig, el Restaurant Prades del Pont de Suert, la carnisseria Porté-Estop de Vilaller i amb la col•laboració del Consell Comarcal de l’Alta Ribagorça i de GUSTUM han organitzat un sopar/tastet que consistirà en tastar de sis tipus diferents de Llonganissa i dos tipus d’ esparracats (llonganissa oberta).

Pel proper dijous 30 de maig, el Restaurant Prades del Pont de Suert, la carnisseria Porté-Estop de Vilaller i amb la col·laboració del Consell Comarcal de l’Alta Ribagorça i de GUSTUM han organitzat un sopar/tastet que consistirà en tastar de sis tipus diferents de Llonganissa i dos tipus d’ esparracats (llonganissa oberta).

Aquesta iniciativa neix de la voluntat de la carnisseria Estop-Porté, recent guanyador del premi al millor embotit del Pirineu de la Fira de Tremp i del restaurant Prades, un dels de més prestigi de la comarca, per donar a conèixer la varietat de productes elaborats a la comarca.

Així en aquest primer tastet, que començarà a les 21.30 al restaurant, els participants podran degustar i valorar sis tipus de llonganissa i dos tipus d’esparracat.

Concretament les llonganisses que es valoraran son les de maduixa,  trinxat de col, verdures, pollastre i espinacs, peus de porc de fesols i botifarra negre. Els dos esparracats són d’ànec i poma confitada i de carn de porc i carreretes.

Cristina Prades i Jose Luis Porté han comentat que “volem fusionar productes tradicionals amb la cuina d’autor. L’altre objectiu és donar a conèixer a la  població ribagorçana els productes que s’elaboren a la comarca. El projecte està obert a la resta de productors i restaurants de la comarca que vulguin oferir productes locals”.

José Antonio Troguet, president del Consell Comarcal també ha afegit “creiem que és un projecte molt interessant, ja que a més de dinamitzar els restaurants i els productors, s’ha de convertir també en un espai de trobada i d’intercanvi. Des del Consell animem als restauradors de la comarca perquè s’hi afegeixen. De fet el que volem aconseguir és que aquests tipus de trobada es puguin realitzar una vegada al mes”

Els interessats en participar al sopar, que té un preu de 20€ s’han de posar en contacte amb el Restaurant Prades del Pont de Suert (cristina@casaprades.com). Hi han places limitades.

Contingut relacionat

DESTACATS

 * Desenvolupat per: Semic Internet

consell@ccar.ddl.net - Tel. 973 69 03 53 - Fax 973 69 05 75 Av. Victoriano Muñoz, 48 - 25520 El Pont de Suert Avís Legal