14-12-2018 - 14:23
Esteu aquí: Inici Serveis web Actualitat L’Alta Ribagorça participarà en la Setmana Bio per, l’alimentació ecològica, del Departament d’Agricultura
  • Text Gran
  • Text Normal
  • Text Petit

L’Alta Ribagorça participarà en la Setmana Bio per, l’alimentació ecològica, del Departament d’Agricultura

per Jordi Pua Puñet darrera modificació 02/06/2015 14:19

El Consell Comarcal de l’Alta Ribagorça i l’empresa de servei d’àpats Alessa-Sereunión, que gestiona els menjadors escolars del Pont de Suert i de la Vall de Boí, participaran la propera setmana en les activitats organitzades en l’àmbit de la Setmana Bio per l’alimentació ecològica que ha organitzat el Departament d’Agricultura.

Serà la primera vegada que el Consell Comarcal i l’empresa Alessa-Sereunión participen en les activitats d’aquesta setmana que pretén fomentar i donar a conèixer els productes ecològics existents, així com insistir en la importància d’una bona alimentació. D’aquesta manera, l’Oficina Comarcal d’Agricultura, Alessa-Sereunión i el Consell Comarcal serviran, el proper dijous dia 4 de juny, uns menús especials als menjadors escolars del Pont de Suert i de la Vall de Boí, formats per diferents productes ecològics, alguns d’ells procedents de la comarca.

 

Els menús que podran degustar constaran de:

 

  • Pasta ecològica
  • Carn de vedella d’una explotació ramadera comarcal
  • Poma procedent de l’explotació de Llesp.

 

José Antonio Troguet, president del Consell Comarcal ha comentat que està “molt content de participar en aquestes activitats organitzades pel Departament d’Agricultura. També estem molt agraïts a l’empresa Alessa-Sereunión perquè quan els vàrem plantejar la possibilitat de participar en aquesta activitat, van rebre la proposta molt positivament i amb una total predisposició”.

 

A banda d’aquesta activitat, l’Oficina Comarcal d’Agricultura i el Consell Comarcal ja han realitzat altres activitats al voltant d’aquesta setmana. Així el passat 18 de maig, els alumnes del cicle d’Educació i Control Ambiental del Pont de Suert van fer una visita a l’escorxador que també gestiona el Consell Comarcal. També van poder veure el documental “el plat o la vida”.

 

Les activitats que s’han organitzat al voltant de la Setmana Bio són les següents:

Del 29 al 31 de maig: degustació d’hamburgueses de vedella ecològica al bar restaurant Edelweiss.

 

30 de maig: visita guiada gratuïta a una explotació ramadera ecològica de vaques de carn.

 

De l’1 al 5 de juny:- menú ecològic al menjador de Vilaller

 

 

4 de juny: menú ecològic als menjadors del Pont de Suert i de la Vall de Boí

 

5 de juny: jornada tècnica a la casa del Parc de Boí sobre el cultiu d’àrnica.

6 de juny: Fira Gust al Pont de Suert. Fira de productes agroalimentaris ecològics i de proximitat.

 

 

 

DESTACATS

 * Desenvolupat per: Semic Internet

consell@ccar.ddl.net - Tel. 973 69 03 53 - Fax 973 69 05 75 Av. Victoriano Muñoz, 48 - 25520 El Pont de Suert Avís Legal