Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Gran participació al curs de Manipulació d’Aliments

La formació, dirigida a tota la població, tenia com a objectiu garantir la seguretat alimentària i millorar les competències professionals dels assistents.

DILLUNS 25 NOVEMBRE 2024

El passat dijous 21 de novembre, 31 persones van participar al curs de Manipulació d’Aliments organitzat per la Fundació Verge Blanca i gestionat per l’Àrea de Joventut del Consell Comarcal de l’Alta Ribagorça. La formació, dirigida a tota la població, tenia com a objectiu garantir la seguretat alimentària i millorar les competències professionals dels assistents.

Durant la sessió, que va tenir lloc al Casal Cívic del Pont de Suert a les 16 h, es van abordar temàtiques essencials com les normes bàsiques d’higiene en la manipulació d’aliments, la prevenció de contaminacions alimentàries, el manteniment adequat de la cadena de fred i l’emmagatzematge segur dels productes. Tot plegat, amb una metodologia pràctica i adaptada a les necessitats del públic.

El curs va ser gratuït per a joves menors de 30 anys i per a persones inscrites al Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), mentre que la resta de participants van accedir-hi amb un cost de 20 €.

Des del Consell Comarcal de l’Alta Ribagorça es valora molt positivament aquesta resposta i es destaca la importància de col·laborar amb entitats com la Fundació Verge Blanca per impulsar iniciatives formatives d’alt valor afegit per a la població de la comarca.