L’Alta Ribagorça promociona “Carns de la Ribagorça” amb el sorteig de 6 lots de carn per les fires ramaderes
El Consell Comarcal de l’Alta Ribagorça ha engegat una nova campanya per tal de promocionar la carn de vedella i corder produïda i comercialitzada a la comarca sota la marca comercial “Carns de la Ribagorça” que donarà el tret de sortida el proper 30 de setembre en el marc de la Fira Ramadera de Barruera
DIVENDRES 21 SETEMBRE 2018
El Consell Comarcal de l’Alta Ribagorça ha engegat una nova campanya per tal de promocionar la carn de vedella i corder produïda i comercialitzada a la comarca sota la marca comercial “Carns de la Ribagorça” que donarà el tret de sortida el proper 30 de setembre en el marc de la Fira Ramadera de Barruera. La promoció consistirà en un sorteig de sis lots de producte de vedella i corder valorats en 40€ que seran lliurats a cada una de les carnisseries adherides.
Totes les carnisseries de la comarca disposaran en els seus establiments de les urnes i les butlletes del sorteig. En aquest sentit, el client que compri carn identificada amb la marca “Carns de la Ribagorça” podrà participar del sorteig que es realitzarà el 5 de novembre, un cop finalitzin les tres fires ramaderes previstes durant la tardor. Durant les fires, s’informarà de la campanya en els punts d’informació turística.
Segons el president del Consell Comarcal, Josep lluís Farrero, es tracta de donar visibilitat i promocionar un producte autòcton d’alta qualitat, per tal de dinamitzar el sector i incrementar la seva línia de negoci.
Paral·lelament, s’està treballant en un pla transversal sota l’assessorament del centre de recerca Alicia, dedicat a la innovació tecnològica en cuina, a la millora dels hàbits alimentaris i a la valoració del patrimoni agroalimentari i gastronòmic. Durant aquest any es duran a terme accions dirigides al sector de restauració, on un total de 7 restaurants ja s’han mostrat interessats en participar del projecte.
“Carns de la Ribagorça” va començar al 2017 amb l’objectiu de realçar la qualitat de la carn de vedella i corder produïda a la comarca i dinamitzar l’escorxador del Pont de Suert ja que es tracta d’una instal·lació estratègica pel sector agroalimentari de la comarca, amb la participació d’agents públics i privats del territori. El projecte rep el suport del Consorci Leader Pirineu Occidental i del Servei d’ Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local.