Notícies

El Ple del Consell Comarcal aprova el pressupost del 2019 per 3,4 milions d’euros
Quan a inversions previstes que representen l'11% del pressupost total, es destinaran a camins i viabilitat. Els serveis de medi ambient i residus i serveis socials tindran un pressupost del 20%, respectivament. Promoció i foment del 18%. Com a fet destacable es manté el deute en un 9%.

Un centenar de persones participen a la Tronca Solidària organitzada pel Consell Comarcal
Per segon any consecutiu, el Consell Comarcal ha organitzat la Tronca Solidària amb l’objectiu que cap infant es quedi sense joguina.

El futur model de gestió de l’estació de Boi Taüll es negociarà amb el territori
El secretari d’Empresa i Competitivitat del Departament d’Empresa i Coneixement, Joaquim Ferrer, ha remarcat que l'estació de Boi Taüll es considera un actiu indispensable per l’economia de la comarca

L’Hotel Aigua, Taxi Velasco i Cau de Torres, els millors projectes empresarials del 2018
Ahir es va fer entrega dels Premis Jove Emprenedors de l’Alta Ribagorça que han recaigut en tres iniciatives empresarials relacionades amb el servei d’allotjament, transport i restauració liderades per joves menors de 39 any

Es dona el tret de sortida al projecte del nou Centre de BTT de l’Alta Ribagorça
El futur centre tindrà una sèrie d’itineraris de lliure accés perfectament senyalitzats i està previst que tots els municipis de la comarca tinguin un punt d'informació

Un tast de vins de les bodegues Costers del Segre emmarca l’inici de les 24es Jornades Gastronòmiques del Bolet a l’Alta Ribagorça
Del 5 al 28 d'octubre, diversos restauradors de la Ribagorça oferiran una oferta gastronòmica de qualitat i posaran de nou en valor aquells productes que identifiquen el territori i ajuden a posicionar la comarca en un sector cada vegada més complex i competitiu.

L’Alta Ribagorça promociona “Carns de la Ribagorça” amb el sorteig de 6 lots de carn per les fires ramaderes
El Consell Comarcal de l’Alta Ribagorça ha engegat una nova campanya per tal de promocionar la carn de vedella i corder produïda i comercialitzada a la comarca sota la marca comercial “Carns de la Ribagorça” que donarà el tret de sortida el proper 30 de setembre en el marc de la Fira Ramadera de Barruera