Què fem als menjadors escolars de l’Alta Ribagorça
La voluntat del Consell Comarcal per als propers cursos és millorar aquest servei, reforçar-ne el caràcter educatiu i garantir la participació de les famílies
Des de fa temps el Consell Comarcal, que és qui té delegada la gestió dels menjadors escolars de la comarca, ha establert la dieta mediterrània com el punt de partida dels menús escolars, en què se segueixen també les recomanacions de l’Agència de Salut Pública de Catalunya sobre el consum de fruites i verdures, i la limitació dels sucres i carns. A més, s’ha potenciat el consum de productes locals i de temporada.
El servei de menjador escolar inclou, a més de l’àpat de migdia, l’atenció als nens i a les actuacions educatives en els períodes de temps lliure anteriors i posteriors al dinar.
La voluntat del Consell Comarcal per als propers cursos és millorar aquest servei, reforçar-ne el caràcter educatiu i garantir la participació de les famílies, amb l’objectiu d’aconseguir un nou model de menjador basat en la qualitat educativa, la garantia alimentària i l’alimentació saludable.