Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La carn

Pel que fa a la vedella i el corder, els animals estan alletant de les mares fins als sis mesos; després s’alimenten de l’herba fresca de les pastures d’alta muntanya on els animals s’hi passen tot l’estiu, en llocs com el Parc Nacional d'Aigüestortes o altres espais d'interès natural. A l’hivern s’alimenten amb el farratge (herba) recollit als prats de la pròpia explotació. El fet de ser animals que pràcticament sempre estan a l’aire lliure, en unes condicions de benestar òptimes i amb una alimentació natural i de proximitat, garanteix l’alta qualitat del producte. Aprofitem els recursos propis, respectant el medi ambient. Per això la majoria de les nostres explotacions disposen del segell ECOLÒGIC. És una carn fresca, tendra, saludable, saborosa, autèntica i d’alta qualitat que conté una gran diversitat de proteïnes imprescindibles en la dieta humana. També aporta ferro i vitamines i un baix contingut en greixos. Per tant, és un element essencial en una dieta sana i equilibrada.

Actualment no hi ha elements dins d'aquesta carpeta.